Video: Aleksandra Radović objavila novi singl

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima...

Pjevačica Aleksandra Radović  je iznenadila svoje fanove novim singlom. Riječ je o baladi “Mali peh” za koju muziku i tekst potpisuje Goran Kovačić koji joj je uradio i baladu “Čuvaj me”, dok je aranžman povjeren Mahiru Sarihodžiću.

“Ovu pjesmu ne svrstavam u klasične balade. Napravio sam pop pjesmu onako kako ja doživljavam taj muzički žanr i kako uopšte vidim Aleksandru Radović. Inače, poseban je žar raditi za nju, s obzirom na to da je ona jedan od onih pjevača koji mogu sve da otpjevaju, tako da kao autor imate maksimalnu slobodu”, kazao je Vijestima tvorac numere Goran Kovačić.

Kako kaže to što se sa Aleksandrom i privatno druži, lakše mu je da “pogodi” njenu trenutnu emociju, pa je tako nastala i ova numera.

“Ima malo autobiografskog, ali i zanatskog. Nekad to prijateljstvo i poznavanje privatnog života zna da utiče na inspiraciju, ali nije bilo i kod ove pjesme” priznaje on, a na pitanje, da li u ljubavi uopšte ima “malih pehova”, on odgovara:

“Nekad i naizgled velike ljubavi znaju da ubrzo budu zaboravljene. Prosto kad se zaljubiš ne vidiš mane, samo to nešto što te privuklo. Ali kako upoznaješ partnera i situaciju vidiš mnogo jasnije kako u stvari stvari stoje. E to se zovu ti “mali pehovi”, objašnjava Kovačić.

Ovo neće biti jedna njegova numera na Aleksandrinom albumu.

“Radio sam još tri, od kojih je jedna balada i dvije su brze. Sve pjesme su gotove i sad su kod Mahira Sarihodžića koji će biti zadužen za aranžmane i postprodukciju. On je u stvari i najveće osvježenje na Aleksandrinom novom albumu koji će biti veoma interesantan”, obećava Kovačić.

“Gitarsi” nemaju pjevača

Pored komponovanja, pisanja tekstova, aranžmana, Kovačić je bio jedan od osnivača benda “Gitarsi”. Oni su bili poznati po neobičnim obradama inostranih hitova, a imali su i jedan objavljen album.

Kovačić je ipak svu svoju energiju trenutno usmjerio na pisanje za druge i roditeljstvo.

“Gitarsi trenutno ne rade. Pjevač je otišao u Švedsku da živi i radi, a iako smo tražili, nijesmo uspjeli da mu nađemo adekvatnu zamjenu. Muzička industrija kod nas je toliko razvijena, kao i česti pozivi za svirke da ga nijesmo uspjeli zadržati”, kroz smijeh priča Kovačić.

Bhreporter/Vijesti.me