28/03/2024 10:20

Grad Tuzla: Javni poziv za dodjelu sredstava za subvencioniranje troškova sanacije zajedničkih dijelova zgrada

Grad Tuzla je putem Službe civilne zaštite objavio Javni poziv za dodjelu sredstava za subvencioniranje troškova sanacije zajedničkih dijelova zgrada.

Pravo prijave na Javni poziv imaju upravitelji zajedničkih dijelova i uređaja zgrada na području grada Tuzle, u ime i za račun etažnih vlasnika stambenih i stambeno-poslovnih objektata koji su shodno zakonskim propisima izvršili izbor upravitelja i zaključili ugovor o upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade.

Rok za predaju prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva na službenoj web stranici Grada Tuzle, zaključno sa 26.04.2024.godine.

Kompletan tekst Javnog poziva, sa pripadajućim obrascima, moguće je preuzeti na sljedećem  linku: https://grad.tuzla.ba/javni-poziv 

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.