28/03/2024 11:48

Velika policijska potjera, uhapšena jedna osoba, zapečaćeno vozilo u krugu PS Gračanica

Na magistralnom putu M-4 od Gračanice do Doboja i nazad jučer se odvijala prava drama i policijska potjera za vozačem koji se nije htio zaustaviti policijskim patrolama u Gračanici, Doboj Istoku i Doboju. 

Prema nezvaničnim informacijama “Avaz”, vozač Škode Oktavije je velikom brzinom, da bi pobjegao policijskim službenicima PS Gračanica, uletio u jedno skladište građevinskog materijala uz magistralni put u Gračanici i tu je uhapšen.

Pod sumnjom da se u vozilu nalaze velike količine droge, vozilo je zapečaćeno i prevezeno u krug Policijske uprave u Gračanici, a vozač, čiji identitet policija ne saopćava, cijelu noć je zadržan u PS Gračanica i nakon kriminalističke obrade bit će predan Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli.

U krugu PS i PU Gračanica primijećeno je povećano prisustvo policije, a više informacija imat ćemo nakon što se okonča uviđaj.

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.