r4s5 logo

banerdrin

bhtelecom1910

Naša stranka: „Ekonomija sa akcentom na rješenja Naše stranke za razvoj poduzetništva u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja“

U prostorijama Naše stranke (Stupine B9-III ulaz) održana je press konferencija pod nazivom „Ekonomija sa akcentom na rješenja Naše stranke za razvoj poduzetništva u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja".

Press konferenciji je pristustvovala:

Sabina Mujezinović – Nositeljica liste za Parlament FBiH

U svom obraćanju Sabina Mujezinović – nositeljica liste za Parlament FBiH je istakla da u setu rješenja koje nudi Naša stranka kada je u pitanju ekonomija i privredni razvoj, naša zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH će se skupa sa svojim kolegama boriti za uvođenje progresivnog poreza, jer ne mogu svi građani plaćati istu stopu poreza bez obzira na njihove prihode. Također, vrijeme je za reviziju PDV-a i potrebno je uvođenje niže stope PDV-a za osnovne životne potrebe. Naš prijedlog je 7%. U srednjoročnom periodu 2014/2016 ističe da će se boriti za smanjenje javnih rashoda na godišnjoj razini od 0,5-1% BDP-a, s ciljem ostvarivanja balansiranog budžeta u 2016 godini. „Moje mjesto u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH je direktno mjesto svih onih koji podržavaju Našu stranku i koji će mi omogućiti da budem njihov glas u Parlamentu, ali i onih koji se još uvijek dvoume. Uvesti ću dan otvorenih vrata svake nedjelje i to će biti otvorena mogućnost za sve one koji žele da dođu, razgovaraju, promišljaju skupa sa mnom o načinu na koji obavljam svoju dužnost za koju sam dobila povjerenje" kazala je Sabina.

PR tim OO Naša stranka Tuzla

Bhreporter

grafcomp-baner

drinaplast

Prijavite se na specialne vijesti

Primajte posebne vijesti na mail.