bhreporterlogo

drincommm

bhtelecom

Ponuda: Uz poslovni hosting paket GRATIS izrada web stranice

Nakon završene kampanje za mala i srednja preduzeća sa ponudom uz profesionalni hosting paket gratis izrada web stranice, na koju se odazvala preko 50 novih partnera, aktuelna je nova ponuda za kompanije.

Od 01.03.2017. godine Grafcomp nudi za 720 KM kompletan vizuelni identitet ambicioznim kompanijama koje žele biti prepoznatljive i orginalne.

Sa svakom pojedinom kompanijom, Grafcomp zajedno sa svojim klijentima kreira partnerske pakete, te posebne zajedničke aktivnosti koje odgovaraju potrebama i željama kako partnera, tako i Grafcompa.

U cijenu od 720 KM za vaš vizuelni identitet biti će angažovan programer, dizajner i marketing stručnjak, i izrada vašeg kratkog prezentacijskog videa, web stranice, brošure, vizitki, i hosting paket na godinu dana. Dakle uključit ćemo se maksimalno u vašu ideju kako bi grafička poruka bila jasna.

Profesionalno izrađena stranica, po svjetskim web standardima - W3C, će vam omogućiti da vas potencialni klijenti lakše pronađu, prije kontaktiraju i lakše upoznaju, nego vašu konkurenciju. Krajnji rezultat je vaš veći profit i komunikacija sa ogromnom količinom publike.

Za održavanje stranice i hostinga na usluzi Vam je besplatna tehnička podrška 365 dana u godini, i to ne samo prve godine nego i svake naredne.

plakat izložba jezero modrac

grafcompbaner241017

drinplast

Prijavite se na specialne vijesti

Primajte posebne vijesti na mail.