r4s5 logo

banerdrin

bhtelecom1910

JOŠ JEDNO SVJETSKO PRIZNANJE ZA MG MIVELU: „Superior Taste Award” međunarodna potvrda za okus i kvalitetu

Mg Mivela voda, jedina prirodna mineralna voda koja je svrstana u top tri svjetske funkcionalne vode, nagrađena je još jednim prestižnim priznanjem „Superior Taste Award" za 2016. godinu. Ovu nagradu dodjeljuje (iTQi)- Međunarodni institut za okus i kvalitetu kao vodeća europska organizacija iz Brisela koja testira i promovira prehrambene proizvode i napitke vrhunskog kvaliteta iz cijelog svijeta.
ITQI institut primjenjuje rigorozne međunarodne standarde prilikom ocjenjivanja proizvoda, nagrađivanje je u skladu sa Michelinovim ocjenjivanjem kvalitete, a dobitnici ovu oznaku mogu da koriste u periodu od tri godine od njenog dobivanja. Ova nagrada je još jedna garancija i potvrda izvrsnosti i kvalitete prirodne mineralne Mg Mivela vode.
Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje voda u kontaktu sa stijenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Mg Mivela voda sadrži magnezij u količini od 343mg u jednom litru, u rastvorljivom obliku, koji se lako iz tankog crijeva prenosi u krv. Redovito konzumiranje Mg Mivela vode osigurava stabilno prisustvo magnezija u organizmu, bez oscilacija karakterističnih za unos magnezija u drugom obliku. 1 litar Mg Mivela vode dnevno zadovoljava dnevne potrebe organizma za magnezijem, zbog čega se njen unos preporučuje svim uzrastima, bez obzira na dob i spol.
Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dvije gazacije – gazirana i blago gazirana.

bhreporter

grafcomp-baner

drinaplast

Prijavite se na specialne vijesti

Primajte posebne vijesti na mail.