bhreporterlogo

drincommm

bhtelecom

SMRT NA PUTU KOD NOVE KASABE: Poginuo bračni par, djevojčica preživjela

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15,30 sati na magistralnom putu Milići - Zvornik, u mjestu Vukšić Polje, nedaleko od Nove Kasabe poginuo je bračni par iz Srbije Đ.P. i N.P.


Njihova četvorogodišnja kćerka, koja se nalazila u automobilu, preživjela je s teškim tjelesnim povredama. Nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Milići djevojčica je prebačena u Opštu bolnicu Zvornik, a odatle u Univerzitetski klinički centar Tuzla.
Dežurni hirurg zvorničke bolnice Milan Vidović je rekao za SRNA-u da je djevojčica dovezena u Kliničku ambulantu Opšte bolnice Zvornik u veoma teškom stanju.
"Djevojčica je zadobila otvoreni prelom lijeve nadlaktice, prelom desne natkoljenice i ima teške povrede tijela i glave", naveo je Vidović.
Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je da će se o uzroku današnje nesreće moći govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno vještačenje.
"Vještak saobraćajne struke izvršiće vještačenje, izjavila je medijima Petrovićeva po uviđaju na mjestu nesreće.
Prema izjavama očevidaca, mještana u okolnim kućama, nesreća se dogodila uz strašan tresak. Autmobil marke škoda podletio je pod prednji trap teškog kamiona za prevoz rude i potpuno je uništen. Putnički automobil je podletio pod teretno motorno vozilo koje se kretalo svojom kolovoznom trakom.
Tijela dvoje poginulih vatrogasci su izvukli iz vozila nakon sat i po intervencije specijalnom opremom. Djevojčica je nađena između sjedišta vozača i suvozača i davala je znake života kada su je preuzeli ljekari hitne medicinske pomoći.
Saobraćaj na dionici puta Milići – Nova Kasaba – Zvornik bio je obustavljen skoro dva sata.

 

bhreporter

plakat izložba jezero modrac

grafcompbaner241017

drinplast

Prijavite se na specialne vijesti

Primajte posebne vijesti na mail.