06.09.: BKC Tuzla – Koncert Krunoslava Kiće Slabinca

Krunoslav Kićo Slabinac jedna je od legendarnih zvijezda ex – yu scene održati će koncert u BKC TK Tuzla u srijedu, 6. septembra 2017. godine sa početkom u 20,00 sati.

Tokom svoje dugogodišnje uspješne muzičke karijere otpjevao je mnogobrojne zapažene hitove između kojih se izdvajaju posebno „Zbog jedne divne crne žene“ i „Plavuša“. Osnivač je električarskog rock sastava Dinamiti, koji su se prvo zvali Tornado i Kon Tiki, te s njim ostvario svoje prve uspjehe u karijeri. Popularni Kićo je ostvario saradnju s brojnim autorima poput Đorđa Novkovića, Zdenka Runjića, Arsena Dedića, a i mnogih drugih.Tokom svoje dugogodišnje uspješne muzičke karijere otpjevao je mnogobrojne zapažene hitove između kojih se izdvajaju posebno „Zbog jedne divne crne žene“ i „Plavuša“.

Osnivač je električarskog rock sastava Dinamiti, koji su se prvo zvali Tornado i Kon Tiki, te s njim ostvario svoje prve uspjehe u karijeri. Popularni Kićo je ostvario saradnju s brojnim autorima poput Đorđa Novkovića, Zdenka Runjića, Arsena Dedića, a i mnogih drugih.

Ulaznice za koncert Krunoslava Kiće Slabinca mogu se kupiti u Marketing službi BKC TK Tuzla i u CD Shopu „Mido“ na Korzu.

Sve informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 070.