Ponuda za izraduweb stranice po svjetskim W3C standardima

Nakon završene kampanje za mala i srednja preduzeća na koju se odazvala preko 50 novih partnera, aktuelna je nova ponuda za kompanije.

Od 01.03.2017. godine Grafcomp nudi za 720 KM kompletan vizuelni identitet ambicioznim kompanijama koje žele biti prepoznatljive i orginalne.

Sa svakom pojedinom kompanijom, Grafcomp zajedno sa svojim klijentima kreira partnerske pakete, te posebne zajedničke aktivnosti koje odgovaraju potrebama i željama kako partnera, tako i Grafcompa.

U cijenu od 720 KM za vaš vizuelni identitet biti će angažovan programer, dizajner i marketing stručnjak, i izrada vašeg kratkog prezentacijskog videa, web stranice, brošure, vizitki. Dakle uključit ćemo se maksimalno u vašu ideju kako bi grafička poruka bila jasna.

Profesionalno izrađena stranica, po svjetskim web standardima – W3C, će vam omogućiti da vas potencialni klijenti lakše pronađu, prije kontaktiraju i lakše upoznaju, nego vašu konkurenciju. Krajnji rezultat je vaš veći profit i komunikacija sa ogromnom količinom publike.

Za održavanje stranice na usluzi Vam je besplatna tehnička podrška 365 dana u godini, i to ne samo prve godine nego i svake naredne.