29/03/2024 15:17

Radnik: Imamo recept za Široki

PREMIJER LIGA BiH

 

Znamo kvalitet protivnika, analizirali smo ga ove sedmice, a ako želimo do trijumfa, moramo dati maksimum

Fudbaleri Radnika osvojili su u posljednja dva meča četiri boda i sada im u goste dolazi Široki Brijeg, ekipa s kojom se ne mogu pohvaliti kad je tradicija u pitanju. Široki je do sada ostvario 15 pobjeda, naspram četiri Bijeljinaca, ali je posljednja pobjeda, u martu ove godine, pripala Radniku.

Prema kladionici MOZZART, Široki je favorit, kvota na pobjedu gostiju iznosi 2,40, na remi je 2,80, dok se na pobjedu Radnika nudi kvota od 3,25.

– Znamo kvalitet protivnika, analizirali smo ga ove sedmice, a ako želimo do trijumfa, moramo dati maksimum. Najbitnije je zaustaviti njihov napad, ali igramo i protiv najbolje odbrane u ligi, što će svakako biti velika inspiracija za moje igrače. Najbitnije je da igramo našu igru, da stvaramo prilike, kontroliramo susret, a kao plod toga, trebao bi stići i trijumf – rekao je Mladen Žižović, trener Radnika.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.