Parni valjak uskoro nastupa u Tuzli

Popularna muzička grupa „Parni valjak“ održat će koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan 11.aprila. Parni Valjak je zadnji put u Tuzli nastupio 2011. godine, te se ovog puta vraćaju s novim albumom „Vrijeme“, prepoznatljivom energijom i izvanrednim scenskim nastupom.

-Nismo svirali dugo u Tuzli. Sad započinje turneja jer smo objavili novi albim „Vrijeme“ i sad ga promoviramo svirajući po regiji. Ovo je jedan od prvih velikih koncerata pošto je album izašao krajem prošle godine i lagano se ugrijavamo za velike priče.“, istakao je Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih hitova ove grupe.

Aki Rahimovski je naglasio kako će se potruditi da 11. aprila u grad donesu najbolju energiju, pjesme imnogo smijeha za svoju publiku.

-Bit će veselo, nezaboravno i trudit ćemo se da ona slikasa zadnjeg koncerta bude još bolja, kazao je popularni frontmen Parnog valjka.

Elvir Rekić ispred Stage Art-a je naglasio da je koncert Parnog valjka nakon nekoliko godina čekanja odlično uklopljen sa početkom drugog Festivala savremene žene, te da će upravo to biti šlagort za sve dame koje dolaze iz mnogo država Evrope i svijeta.

-Mi kao Stage Art, firma koja je zadužena za organizaciju i tehničku realizaciju želimo da ovaj koncert bude jedan vid spektakla i nezaboravne večeri za sve Tuzlanke, Tuzlake, ali i dame koje će doći iz cijelog svijeta.“, rekao je Rekić.

Ulaznice su već odavno u prodaji, a mogu se kupiti u CD shopu Sejo i Vili na Korzu u Tuzli ili na www.kupikartu.ba, a od sljedeće sedmice karte možete pronaći i u SKPC Mejdan. (Bhreporter)