Katarina Grujić: Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama

ISKRENA Otvoreno progovorila o ljubavnom životu

Iako je njen privatni život uvijek zanimao javnost, pjevačica ga je vješto krila

Ljubavni život Katarine Grujić oduvijek je zanimao publiku, a ona je otkrila na koji način je uspjela preboljeti bivše ljubavi.

– Često ne znam šta je s ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pjesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da djevojčica od 15 godina ili žena od 30 do 40 želi da zna s kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u toliko mjeri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđi život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti – rekla je Katarina.

Gdje izlazite kada želite da se sakrijete od pogleda javnosti?

– Ne dozvoljavam da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utječe na način na koji živim, na mjesto gdje ću izaći i s kim. Jednostavno nemam zadrške i ne razmišljam o tome hoće li i kako ko komentirati moje pojavljivanje bilo gdje. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, bit ću tamo. Bilo bi licemjerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gdje sam ja ili me komentira – izjavila je pjevačica.

Aktivni ste na društvenim mrežama. Koliko često Vas lajkuju bivši momci?

– Ne dao im Bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i da hoće – zaključila je Grujić.

Dnevni Avaz