28/03/2024 13:29

TUZLA: Otvoren novi Zeka – comerc Bau centar

U Tuzli je svečano otvoren drugi Bau centar kompanije ZEKA-KOMERC iz Gračanice.

Smješten u Šićkom Brodu na dionici magistralnog puta petlja Šićki Brod – Bolnica Kreka, moderno uređeni objekat ima široku ponudu građevinskog materijala, alata, namještaja, bijele tehnike, robe za zabavu i rekreaciju i sve što je potrebno svakom domaćinstvu.
U objekat koji se prostire na desetak hiljada kvadratnih metara investirano je oko pet miliona KM. Veliku podršku firmi Zeka Comerc dala je i vlada Tuzlanskog kantona, a prilikom otvaranja ovog objekta premijer Kantona Bego Gutić je izrazio zadovoljstvo što je ova kompanija znatna finansijska sredstva uložila za izgradnju objekta u Tuzli i zaposlila četrdeset novih radnika.
Kao društveno odgovorna kompanija koja je spremna da sarađuje sa građanima, Zeka-comerc će pomoći mještanima MZ Šićki Brod da asfaltiraju dionicu puta prema osnovnoj školi.
Firma Zeka-comerc d.o.o. osnovana je 1995. godine kao trgovina koja se za relativno kratko vrijeme razvila u kompaniju koja danas u svom sastavu ima 20 poslovnih jedinica i zapošljava oko dvije stotine radnika. Svojim kupcima i poslovnim partnerima ova kompanija odobrava posebne rabatne skale kao i odgodu plaćanja i mogućnost kompenzacije, sve u zavisnosti od količine kupljene robe i načina plaćanja,a kupljenu robu po potrebi dovozi i na adresu kupca. Od osnivanja do danas cilj kompanije je zadovoljstvo kupca. U tu svrhu konstantno provodi analize zadovoljstva kupaca kroz standardne kvaliteta i svake godine bilježi zadovoljavajuće rezultate.
Dobro urađenom analizom uočene su i potrebe kupaca iz Tuzle i tuzlanske regije nakon čega se krenulo u realizaciju izgradnje Bau Centra u Tuzli. Odgovorni u ovoj kompaniji kažu da će sa analizama nastaviti, jer žele biti što bliži kupcima.
Ovom prilikom najavljeno je i otvorenje novih centara širom Bosne i Hercegovine.
Svečanim presijecanjem vrpce premijer Bau centar ZEKA – KOMERC otvorio je premijer Tuzlanskog kantona, Bego Gutić.

bhreporter/press Vlade TK

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.