19/04/2024 6:02

U Crnoj Gori zaplijenjen kokain vrijedan 12.000 eura

KRIMINAL Uhapšen muškarac

Kokain u količini od 151 gram pronađen je prilikom pretresa tzv. štek stana u Podgorici koji koristi A. V.

Crnogorska policija pronašla je kokain vrijedan 12.000 eura, namijenjen uličnoj prodaji, te uhapsila muškarca čiji su inicijali A. V. iz Podgorice zbog sumnje da se bavio prodajom droge.

Kokain u količini od 151 gram pronađen je prilikom pretresa tzv. štek stana u Podgorici koji koristi A. V., saopćila je Uprava policije Crne Gore.

Tom prilikom pronađeni su i oduzeti manje pakovanje marihuane i vaga za precizno mjerenje.

– A. V. je uhapšen. Sumnja se da je kokain koji je posjedovao bio namijenjen uličnoj prodaji. Vrijednost oduzetog kokaina na uličnom nivou iznosi oko 12.000 eura – kažu u policiji.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.