HRVATSKA STARLETA PRODAJE GOLIŠAVE SLIKE ZA 90 MARAKA? Snimala sam se kako se valjam po krevetu

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Hrvatska starleta Ava Karabatić na društvenim mrežama ranije je obavijestila javnost da svoje golišave fotografije prodaje na jednoj stranici “za odrasle” za određenu novčanu naknadu.

Naime, hrvatska starleta svoje fotografije objavljuje za 350 kuna, odnosno 5.400 dinara ( oko 90 maraka)  prenosi “24sata.hr”

– Snimala sam se kako se valjam po krevetu. Uvijek spavam bez odjeće, a objavila bih tu i druge fotografije, ali na Instagramu odmah izbrišu zbog kršenja Instagram smjernica. Zato sve tome slično objavljujem na svom “Only fans” profilu – napisala je Ava u opisu jedne od posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu.

Podsjećamo, nedavo se Karabatićeva našla u centru skandala kada je njena fotografija i kontakt telefon osvanuo na jednom sajtu za poslovnu pratnju.

Naime, pored detaljnih informacija na sajtu pomenutom sjatu bile su istaknute i cijene usluga koje Ava pruža. Za jednu večeru sa starletom klijent mora da iskešira 2.000 eura, dok cijeli dan proveden sa njom u spa centru iznosi 4.000 eura. Ako bi neko želio da provede dva dana sa Karabtićevom, treba da izdvoji 6.000 eura.

Takođe, Karabatićeva je nedavno objavila fotku svoje zadnjice, a kako je njen oblik i veličina bila neprirodna, mnogi su komentarisali da se starleta zaigrala u fotošopu.

Dnevni avaz