Jović: Znamo šta nas očekuje, naše ambicije za sutra su nova tri boda (FOTO)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

U okviru  8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu u Srebreniku svoj susret odigrati Tuzla City i ekipa Širokog Brijega.

Tim povodom danas je u prostorijama kluba iz Simin Hana organizovana press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Dragan Jović i fudbaler Salko Nargalić.

“Sutra igramo protiv ekipe Širokog Brijega koji je lider u našem prvenstvu, ekipa koja je odlično defanzivno organizovana, do sada su primili samo dva gola. Osim defanzive imaju izuzetno kvalitetan posjed lopte, znači moraćemo dobro da obratimo pažnju na sve te njihove momente igre.”, rekao je Jović te dodao:

“S druge strane mi smo u jednom dobrom momentu, naša forma je u usponu, tako da sutrašnju utakmicu dočekujemo sa velikim optimizmom.

“Naše ambicije su da osvojimo tri boda. Ja sam siguran da će to biti jedna dobra fudbalska predstava, igraju dvije ekipe koje po meni gaje istu filozofiju, za posjed više, gol više, tako da svi koji sutra dođu na utakmicu uživače u jednoj kvalitetnoj fudbalskoj predstavi.

“Što se tiče igračkog kadra, nemamo suspendovanih, dok je jedino povrijeđen od ranije Hrkač koji će biti van terena još mjesec dana. Momci odlično rade, te zaista stručni štab ima slatke muke koga staviti sutra u početnu postavu, ne samo za ovu utakmicu nego i za nastavak prvenstva”, završio je svoje izlaganje Jović.

Fudbaler Salko Nargalić nije krio optimizam pred sutrašnji susret, te vrlo kratko iznio je svoja očekivanja pred sutrašnji susret.

“Nadam se da ćemo sutra odigrati dobar i kvalitetan susret, te na kraju zabilježiti nova tri boda na naš konto”, kratak je bio Nargalić.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Širokog Brijega na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati na stadionu u Srebreniku.

Sportsport.ba

Foto Blicko