YouTube: Arkanova i Cecina kćer je najveća zvijezda u Hrvatskoj

“Anastasija Ražnatović postala je najveća zvijezda u Hrvatskoj”, rečenica je kojom je srpski Blic započeo svoj tekst o kćeri turbofolk pjevačice Svjetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ubijenog zapovjednika paravojne postrojbe Srpska dobrovoljačka garda protiv kojeg je Haški sud 31. martaa 1999. podigao optužnicu.

Naime, njena pjesma “Rane” više od sedam dana prva je na trendingu na YouTubeu, a s trona je ne može skinuti ni Severina Kojić, koja je nedavno objavila album i svako malo objavljuje nove pjesme.

Srpski portal izvukao je nekoliko komentara fanova iz Hrvatske koji ne mogu dovoljno nahvaliti novu zvijezdu srpske estrade koja nije izabrala muzički smjer svoje majke, već izvodi pop pjesme.

“Opet si ujedinila Jugoslaviju”, poručio je jedan obožavatelj iz Zagreba.

“Ženo, nisi svjesna koliko si dobra, pjesme su ti svjetske, ne skreći s ovog stila. Voli te Dalmacija”, dodala je druga obožavateljica.

Spot za pjesmu Rane dosad je skupio 14 miliona pregleda, a osim u Hrvatskoj, prva je na YouTubeu u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori. (Index.hr/Bhreporter)