“Louis Vuitton” lansira nove moderne slušalice

Modni brend „Louis Vuitton“ i „Master & Dynamic“ ponovo su se udružili kako bi predstavili novu generaciju Horizon slušalica, tačno godinu nakon lansiranja prvog zajedničkog projekta…

Kućište od nehrđajućeg čelika

Kombinirajući ikonični dizajnerski jezik slavne francuske kuće sa vrhunskom tehnologijom zvuka po kojoj je „Master & Dynamic“ brend poznat, ove moderne slušalice bit će dostupne u pet novih boja: pink, neon žuta, jarko crvena, bijela i crna.

PVD obloženi nehrđajući čelik sačinjava školjke ovih slušalica, koje u sebi kriju moćne berilijumske drajvere od 10 mm, koji proizvode topli i bogati zvuk. Pored toga, modeli su dobili nekoliko tehničkih unapređenja, poput bežičnog indukcionog punjenja, sistema za potiskivanje buke i Ambient Listening Mode, koji će vam koristiti ukoliko želite da budete svjesni svog okruženja dok istovremeno slušate svoje omiljene pjesme.

Pink i bijele slušalice dolaze sa srebrno obojenim kućištem - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Nova generacija Horizon slušalica bit će smještena u kućište od nehrđajućeg čelika, koje je podjednako privlačno, a koje posjeduje dizajn inspiriran oblikom Louis Vuitton Tambour Horizon Connected sata.

Pink i bijele slušalice dolaze sa srebrno obojenim kućištem, dok neon žute i crvene slušalice dobijaju crno kućište. Crni model će doći u kućištu od poliranog metala. Svaki model slušalica dobio je čuvene „Louis Vuitton“ detalje kao svoj glavni dekor, poput ikoničnog cvjetnog monograma i LV inicijala dok kućišta dolaze sa bazom koja je kreirana od keramike i stakla.

Nude vam 10 sati slušanja

Nove Louis Vuitton Horizon Earphones slušalice nude vam 10 sati slušanja, uz dva dodatna punjenja sa kućištem. Slušalice podržavaju Bluetooth 5.0, sa rasponom konekcije od 30 metara, a kompatibilne su sa svim Bluetooth uređajima, uključujući i Tambour Horizon pametni sat.

Dnevni avaz