29/03/2024 0:02

Adnan Jahić pred duel sa Zrinjskim: Moramo izmiksati sastav

Fudbaleri tuzlanske Slobode sutra (14 sati) će se na stadionu Tušanj protiv Zrinjskog odigrati utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

– Moramo izmiksati sastav, rekao je Adnan Jahić, pomoćni trener Slobode, te dodao:

– Neke igrače moramo odmoriti jer nas poslije Zrinjskog očekuje dug put u Široki Brijeg. Sutra nam dolazi ekipa koja je trenutno u najboljoj formi, ali naši igrači koji izađu na teren moraju dati svoj maksimum.

U timu s Tušnja vlada odlična atmosfera.

– Spremni smo za borbu. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica. Sigurno ćemo dati svoj maksimum i pokušat izborit četvrtfinale Kupa BiH, rekao je prvotimac Tuzlaka Jasmin Osmić.

Osvrnuli su se i na prethodnu utakmicu u okviru m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

– Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trebinju, čestitao bih još jednom našoj ekipi. Igrali smo 80 minuta sa igračem manje, što znači da nam je sutra isključen jedan od ponajboljih. Oslabljeni smo sutra za Miloša Karišika, dodao je Osmić.

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.