28/03/2024 19:55

Bojo priželjkuje revanš

PREMIJER LIGA BiH Mladost domaćin Bijeljincima

Radnik još nema pobjedu na gostovanjima i sigurno je da u Doboj kod Kaknja dolazi s namjerom da ostvari pozitivan rezultat

Fudbalere Mladosti, nakon dobre igre i osvojenog boda na teškom gostovanju u Širokom Brijegu, očekuje meč protiv uvijek neugodne ekipe Radnika iz Bijeljine.

Mladost je u prethodna tri kola osvojila sjajnih šest bodova. Tu seriju želi nastaviti i danas protiv tima iz Bijeljine.

Prema kladionici MOZZART favorit je Mladost, a kvota iznosi 2.25, kvota na remi je 3,00, a na pobjedu Radnika 3,30.

Radnik još nema pobjedu na gostovanjima i sigurno je da u Doboj kod Kaknja dolazi s namjerom da ostvari pozitivan rezultat. Prvi međusobni duel u Bijeljini pripao je Radniku (3:1) tako da izabranici Adnana Zildžovića imaju motiv više da se revanširaju gostima za taj poraz.

Fudbaler Mladosti Petar Bojo, nakon dobrih izdanja u dresu kluba, dobio je i poziv u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Bojo svoje sjajne partije želi nastaviti i protiv Radnika.

– Radnik ove sezone igra odlično, ali želimo da nastavimo niz i ostvarimo pobjedu kojom bismo napravili pomak ka vrhu prvenstvene tabele. Radnik je neugodna ekipa, ali mi napredujemo, vrijedno radimo i igramo dobar fudbal, što potvrđuju naši rezultati. Atmosfera među igračima je sjajna i, uz podršku publike, idemo po novu pobjedu – rekao je Bojo.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.