29/03/2024 6:19

Edin Džeko posjetio Dubrovnik: Pet godina straha, rada, truda i ponosa

Dok se očekuje kraj transfer sage i prelazak Edina Džeke u redove Intera iz Milana, on je slobodno vrijeme iskoristio za posjetu Dubrovniku, gdje je prisustvovao proslavi rođendana ugostiteljskog objekta ”Barba”, čiji je vlasnik njegov partner, dubrovački ugostitelj Miho Obradović.

– Pet godina straha, rada, truda, ali i ponosa. Ponosa jer smo drugačiji, jer smo uspjeli u projektu u koji smo krenuli tako davno, a tako nedavno. Hvala prije svega mojima Kate Obradović i Ines Obradović, ali i roditeljima, bez kojih ovoga ne bi bilo. Hvala i kumu Mariju Curiću, koji je uvijek tu da probamo novu ideju. Hvala svima koji su vjerovali, ali i onima koji nisu jer su nam jednaka inspiracija bili – napisao je na svom Facebook profilu Miho Obradović.

Među zvanicima bili su i njegovi dobri prijatelji Senijad Ibričić sa suprugom Anitom, kao i Eldin Adilović, nekadašnji igrač Željezničara.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.