28/03/2024 12:11

Italijani pišu da igrača Sarajeva želi Lacio

Igrača Sarajeva želi Lacio, vijest je koja zvuči jako dobro, a posebno ako se uzme u obzir da je iz njega veoma težak period nakon povrede. Italijanski “Le Bombe di Vlad” kao moguće novog igrača Rome pominje Selmira Pidru.

– Na početku prijelaznog roka Lacio treba učiniti mnogo stvari. Kao i obično, finansije će govoriti, a zimski dio oduvijek je bio privid velikih iluzija za navijače Lacija. Hiljadu puta navijači su se nadali da će moći pojačati ekipu na pravi način, a isto toliko puta bili su razočarani zbog onoga što nije uspjelo. Ove će godine biti još teže s tragičnom finansijskom situacijom za nogometne klubove, pišu Italijani, a zatim govore i imenima igrača.

Pitaju se da li će Senad Lulić biti spreman za fudbal nakon dugog odsustva, a čini se da je prva želja Papu Gomez iz Atalante.

– Neka imena koja su se pominjala su snovi koji će vjerovatno i ostati. I Inzagi (Inzaghi) i klub puno vole Papu Gomeza, ali bi trebalo bi potrošiti najmanje 15 miliona eura, kaže se.

Uz još neka zvučnija imena, jedan dio je za nas jako zanimljiv.

– Oko Formela kruže i imena Selmira Pidre (napisali Salmir op. a.), 22-godišnjeg Bosanca iz FK Sarajevo, kao i Matijasa Vinje (Matias Vina), 23-godišnjeg Urugvajaca iz Palmeirasa, napisali su Italijani.

Pidro u italijanskom mediju

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.