28/03/2024 13:39

Konaković odgovorio Nurkiću: Ljut je otkad smo ga ružili što je pobjegao iz reprezentacije

Gostujući u emisiji “Konačno petak sa Majom” koja se prikazuje na BHT 1, NBA zvijezda Jusuf Nurkić je priznao kako su svi počeci bili teški, te kako su mu tada vodeći ljudi tuzlanske Slobode i sarajevske Bosne kazali da nije dovoljno talentovan.

– U tuzlanskoj Slobodi su mi kazali da nisam dovoljno talentovan, Žarko Vujović je rekao da se posvetim školi i knjigama i to bi bilo bolje. On je tada vodio taj klub. Onda sam pokašao u Sarajevu, tadašnji predsjednik kluba Bosna je bio Dino Konaković, i on je na neki način rekao da imaju bolji od mene i da nisam za to – rekao je Nurkić.

Na ovo je odgovorio nekadašnji direktor KK Bosna a sadašnji predsjednik stranke Narod i pravda. U odgovoru na optužbe, Konaković je na Facebooku napisao:

– Ne radi se vjerovatno o lapsusu. Ljut je Juka otkad smo ga ružili jer je pobjegao iz reprezentacije, a nije se javio ljekarima ni direktoru. Ja sam tada bio predsjednik KSBiH. Druga je opcija da mu je menadžer Trnovčević rekao da ga je nudio, a to naravno nije istina. U mom vaktu sigurno nije, napisao je Konaković.

Konaković odgovorio Nurkiću

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.