29/03/2024 7:50

Mesi izgubio živce pred novinarima: Dosta mi je svega!

Lionel Mesi (Messi) vratio se jučer u Barcelonu nakon reprezentativnih obaveza s Argentinom i na aerodromu izgubio živce pred novinarima.

Mesija i saigrače na aerodromu su prvo dočekali predstavnici ministarstva finansija, koji su ga uspjeli vidno uznemiriti, jer je provjera dokumenata trajala oko sat vremena.

Poslije je izašao pred novinare, a puknuo je kada su spomenute kritike koje je dobio od ujaka Antoana Grizmana (Antoine Griezmann).

– Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu – rekao je Mesi i ljutito otišao u auto supruge Antonele Rokuze (Rocuzza) koja ga je odvezla kući, prenio je Index.hr.

Bio je to Mesijev odgovor na ranije izjave Grizmanovog ujaka i bivšeg agenta Erika Olhatsa (Eric), koji je za španske medije tvrdio da je Mesi rak koji ubija Barcelonu i kontrolira sve u klubu.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.