29/03/2024 9:09

Otkriveno kada će reprezentacija BiH igrati baraž za EP

Evropska fudbalska takmičenja u većini zemalja uskoro bi trebala biti nastavljena. Igra se i igrat će se bez publike do kraja ove polusezone sasvim sigurno, a  čini se da u Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) imaju i planove za reprezentacije. Za nas je trenutno najbitnije kada će se igrati baraž za Evropsko prvenstvo, a termin je orkrio britanski “BBC”.

Kako pišu, termin bi trebao biti oktobar. Objavili su razgovor sa igračem našeg rivala Sjeverne Irske Džošom Meginsom (Joshom Magennisom), a u tekstu su otkrili pomenutu informaciju.

– UEFA se nada da će susret BiH – Sjeverna Irska biti odigran u oktobru, a finale protiv pobjednika drugog polufinala Slovačka – Republika Irska igralo bi se u novembru, navodi “BBC”.

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.