19/03/2024 9:21

Počela prodaja ulaznica za meč Sarajeva i Tuzla Cityja

U prvoj utakmici u proljetnom dijelu sezone Fudbalski klub Sarajevo dočekuje FK Tuzla City. Meč 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će odigran u subotu, 22. februara, na stadionu ”Asim Ferhatović Hase” s početkom od 17:30 sati.

Danas je bordo klub u prodaju pustio i ulaznice za ovaj susret.

Cijene ulaznica:

Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 4 KM

Tribina “Istok” – 6 KM

Tribina “Zapad” – 8 KM

Djeca do 14 godina “Junior” karta – 2 KM

FK Sarajevo dočekuje FK Tuzla City - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

FK Sarajevo dočekuje FK Tuzla City FOTO: FK SARAJEVO

Ulaznice možete kupiti od danas u Bordo Fan Shopu svakim radnim danom od 8 do 20 sati. Na dan utakmice kupovina karata bit će moguća na sljedećim lokacijama:

Bordo Fan Shop – 9 do 16 sati

Prodajna mjesta ispred stadiona “Asim Ferhatović Hase” – od 14 sati

Osim toga, uoči početka proljetnog dijela sezone FK Sarajevo odlučio je zahvaliti na vjernosti svim navijačima. Tokom sedmice svi aktivni članovi kupovinom jedne pojedinačne ulaznice na poklon će dobiti još jednu, za tribinu po izboru.

Svi navijači koji do utakmice u subotu, 22. februara, obnove isteklu članarinu ili se učlane prvi put u Bordo Fan Shopu ili online, na poklon dobivaju jednu pojedinačnu ulaznicu za predstojeći susret.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.