28/03/2024 10:32

Potvrđeno iz NSBiH: Bajević ostao bez još dva igrača

Nakon utakmice protiv Nizozemske, naš državni tim danas nastavlja sa uobičajenim pripremnim aktivnostima jer je za dva dana na programu susret protiv Poljske u Vroclavu, u okviru 4.kola A Lige nacija.

– Dobar dio posla sinoć i jutros obavio je medicinski tim iz kojeg poručuju da za sada sve ide po planu. Zdravstveni bilten je zadovoljavajući, imamo igrače koji se žale na sitne povrede, uglavnom izazvane velikim naporima. U svakom slučaju, pojedini igrači će imati i dodatne medicinske tretmane kako bi se što brže oporavili i bili spremni za utakmicu, saopćeno je iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Stručni štab je planirao da igrači danas rade u dvije grupe, oni koji su sinoć igrali ostaće u hotelu i odraditi lakši trening dok će druga grupa trenirati poslijepodne u Trening kampu FK Sarajevo na Butmiru.

– Zbog dva žuta kartona utakmicu protiv Poljske će propustiti Armin Hodžić, dok je kamp reprezentacije nakon razgovora sa selektorom sinoć napustio Asmir Begović, potvrđeno je iz NSBiH.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.