29/03/2024 10:26

Ronaldova djevojka ponovo izaziva na društvenim mrežama

Georgina Rodrigez (Rodriguez), djevojka Kristijana Ronalda (Cristiana), ima već skoro 20 miliona pratilaca na društvenim mrežama i jedna je od popularnijih na Instagramu. Svaki njen potez pomno se prati, a posebno jer – ne objavljuje često…

Nije je bilo, izračunali su fanovi, od 4. maja i evo, nešto je objavila i naravno – provokativne prirode. Opet se pohvalila kako redovito vježba u teretani, Gio je i ovoga puta naglasila svoje tijelo. Atraktivna crnka danas je među poznatijim ženama svijeta, što zbog titule influencerice jer je na Instagramu prati čak 17 miliona, što zbog svoje veze s jednim od najpopularnijih i najboljih nogometaša svih vremena – Kristijanom Ronaldom.

Georgina ima 17 miliona pratilaca na Instagramu - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Iako je svoj život podredila upravo nogometašu i njegovim potrebama, kao i odgoju njihove kćerkice Martine Alane, ali i blizanaca Eve i Matea te najstarijeg njegova sina Kristijana Jr. (Cristiana), Georgina Rodriguez pronašla je dovoljno vremena da se ostvari i sama u poslovnom svijetu, zahvaljujući čemu danas potpisuje milijunske ugovore s najpoznatijim svjetskim brendovima, prenose SN.

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.