29/03/2024 13:50
ROME, ITALY - APRIL 10: Edin Dzeko of AS Roma during the UEFA Champions League Quarter Final Leg Two between AS Roma and FC Barcelona at Stadio Olimpico on April 10, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

U Interu izgubili strpljenje: Odustali od Džeke i Lukakua i sada žele dovesti Cavanija?

Novi trener Intera, Antonio Conte, odlučio je da u ekipu dovede dvojicu napadača i to jednog mlađeg, a jednog iskusnijeg. Klub s Meazze odlučio se za Lukakua i Džeku, ali pregovori s Manchester Unitedom i Romom traju duže nego što se očekivalo.

Oba napadača su pokazala želju da dođu u Inter, ali njihovi klubovi prave ogromne probleme zbog visine obeštećenja koje traže. U Interu već sedmicama pokušavaju da završe barem dolazak jednog od njih, ali to im nikako ne ide.

Direktor Intera, Beppe Marotta, jasno je pokazao da je frustriran što Roma i United prave tolike probleme i nije čudo što se Inter okrenuo nekim drugim solucijama.

Italijanski mediji prenose da je Inter pokazao želju sada da dovede Edinsona Cavanija iz PSG-a. Navodno, Marotta je već kontaktirao Leonarda i raspitao se oko eventualnog transfera urugvajskog napadača.

Ovaj 32-godišnjag ima veliko iskustvo igranja u Italiji s obzirom da je nosio dres Palerma i Napolija. Cavani ima ugovor do narednog ljeta s PSG-om i ne bi bilo čudo da ga Parižani prodaju s obzirom da mu nisu ponudili novi ugovor.

SPORTSPORT.BA

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.