Večeras startuje nova sezona Premijer lige, otvaranje u Bijeljini

Večeras počinje nova sezona Premijer lige, a premijernu utakmicu gledat ćemo u Bijeljini gdje će domaći Radnik dočekati povratnika u elitno društvo, ekipu Leotara.

Turbulentno ljeto i za jedne i za druge. Radnik je prvo ispao, pa je zbog problema sa licencom Mladosti ostao u najjačem razredu našeg fudbala, a i Leotar je uskočio umjesto Krupe koja je istupila. Branislav Krunić i Trebinjci su naknadno radili na pojačanjima, a jučer je bilo naročito radno na “Policama”.

Leotar je doveo četiri pojačanja, četiri poznata premijerligaška lica, a naravno da su najzvučnija imena Ognjena Todorovića, višestrukog prvaka države, te Asima Zeca bivšeg fudbalera, između ostalog, Olimpika, Slobode i Željezničara.

I u Radniku je bilo prometno, uglavnom se rasipao igrački kadar Bijeljinaca koji imaju mnogo problema. Iskusni Mahir Karić nije dogovorio nastavak saradnje, pa je postao 14. igrač koji je napustio Bijeljinu pred početak nove sezone.

Prijelazni rok

U Leotar su stigli: David Čolić, Rade Džombić, Lazar Nikolić, Dejan Bosančić, Ognjen Todorović, Asim Zec, Đoko Milović, Marko Perišić, dok nije bilo odlazaka. U Radniku je drugačija situacija.

Dolašli su: Bojan Batar, Bojan Marković, Đorđe Pantelić, Azur Aljkanović, Kenan Šarić, Dejan Došlo, Esmir Hasukić, Aleksa Urošević, a otišli: Nedim Mekić, Milan Vušurović, Mustafa Šukilović, Ermin Huseinbašić, Dalibor Kozić, Luka Bilobrk, Miladin Filipović, Saša Novaković, Milivoje Lazić, Marko Milenković, Vladimir Grahovac, Matej Jelić, Stefan Janjić, Mahir Karić.

Dnevni avaz