28/03/2024 23:23

Večeras utakmica Bosna i Hercegovina-Grčka.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici dočekuje selekciju Grčke u drugom meču kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon pobjede nad Armenijom u Sarajevu, izabranike selektora Roberta Prosinečkog očekuje mnogo teži zadatak protiv tradicionalno neugodne reprezentacije Grčke. No, u taboru bh. selekcije vlada optimizam i svi vjeruju da mogu ostvariti drugu pobjedu i na najbolji način otvoriti kvalifikacije.

Ovo će biti deseti duel BiH i Grčke, a reprezentacija BiH je u dosadašnjih devet ostvarila samo jednu pobjedu. Četiri meča završila su bez pobjednika, a isto toliko puta su slavili Grci.

Susret BiH – Grčka igra se večeras na stadionu Bilino Polje u Zenici od 20:45 sati. Susret sudi Holanđanin Danny Makkelie. (Bhreporter)

 

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.