Velež prodao više od 10,500 ulaznica za duel s Borcem

Nekoliko sati prije početka derbi utakmice s Borcem, Velež se oglasio na društvenim mrežama i saopćio javnosti kako su oboreni svi rekordi u prodaji donatorskih ulaznica za večerašnji meč.

– U iščekivanju početka utakmice 28. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i FK Borac, koja se igra na stadionu Rođeni sa početkom u 20 sati, želimo da se iskreno zahvalimo svima koji su u proteklim danima dali svoj doprinos i podržali naše Rođene. Veliko hvala našem Alenu H. iz Amerike kao i ostaloj RA-ji koja svakodnevno podržava Rođene, hvala RA-ji iz Jablanice i širom naše Bosne i Hercegovine, hvala ŽF/NK Emina i SD KB dr. Safet Mujić, kao i bivšim igračima Pejiću i A. Kajtazu – stoji u objavi Veleža.

Do sada je prodato više od 10,500 ulaznica, koje se i dalje mogu kupiti.

– Broj do sada prodanih karata koji prelazi cifru od 10.500 dovoljno govori o ljubavi prema Klubu, te da smo u ovim trenucima svi kao jedan! Karte i dalje možete kupiti putem Web shopa koji se nalazi na službenoj stranici kluba, te putem Paypala (finansije@fkvelez.ba). Hvala Rođeni! – poručili su iz Veleža.

Meč se igra od 20 sati na stadionu Rođeni.