28/03/2024 12:14

Zvijezda tima Džanana Muse neće igrati ove sezone

Ekipa Bruklina za koju nastupa naš Džanan Musa tokom dosadašnjeg dijela sezone NBA lige ostvarila je rezultat koji im sasvim izvjesno donosi mjesto u plej-ofu, pa tako mirno mogu iščekivati nastavak takmičenja. Međutim, najveća zvijezda tima Kevin Durent (Durant), neće igrati.

– Za mene je sezona završena. Ne planiram igrati. Najbolje je da sačekam. Nisam spreman da igram tim intenzitetom. Bolje je da se pripremam za narednu sezonu i nastavak karijere, rekao je Durent i naglasio da da nije bilo pritiska da se vrati na parket.

Inače, Durent koji je prošlog ljeta potpisao za Bruklin bio je zaražen i koronavirusom od kojeg se oporavio, cijelu sezonu je povrijeđen. Operisao je ahilovu tetivu nakon povrede u dresu Golden Stejta prije godinu dana.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.