Uspije li Barcelona u svojoj namjeri, svima će pokazati kako zaraditi bogatstvo

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

TRANSFERI Spremaju posao koji će odjeknuti

 

Paklen plan španskog giganta

 

Niti godinu nakon što je Barcelona “prevarila” Romu i u svoje redove dovela Malkoma (Malcom), budućnost brazilskog nogometaša povezuje se s nekim drugim klubovima. Španski klub je “Vučici” za Brazilca platio 41 milion eura, no Barcelona sada sprema posao koji će odjeknuti.

Malkom je zasad za Barcelonu odigrao tek 15 utakmica, a svede li se ta brojka na najvažnija takmičenja, njegova situacija postaje još jadnija. Osam prvenstvenih susreta s prosjekom od jedva 16 minuta i dva u Ligi prvaka s prosjekom od ni 15 minuta dovoljno govore o statusu koji ima u ekipi koju vodi Ernesto Valverde.

I zato su krenula naklapanja o njegovom mogućem odlasku iz kluba o kojima piše “Marca”. Barcelona pritom ima namjere i ozbiljno zaraditi budući da su uz njegovo ime vezali 70 miliona eura za koliko su ga spremni prodati zainteresiranim stranama.

Jasno, početna cijena nije konačna i ona bi se u eventualnoj prodaji zasigurno smanjila, no Inter i ostali s kojima se povezuje sigurno će morati dobro isprazniti klupsku blagajnu žele li realizirati taj transfer.

Dnevni avaz