18/04/2024 20:03

Čestitka RDS-a Tuzla povodom Dana oslobođenja

Povodom 71. godišnjice od oslobođenja, svim našim sugrađanima i sugrađankama čestitamo 2.oktobar – Dan oslobođenja Tuzle.

Kako je i nama, kao Regionalnom demokratskom savezu, Tuzla centar rada i djelovanja, naročito smo ponosni na činjenicu što je ovaj grad nakon toliko decenija i dešavanja i dalje oličenje slobode, multikulturalnosti i spremnosti da se zajedničkim snagama borimo za uslove dostojnim čovjeka na ovom području i okolini.

U to ime, svim dragim Tuzlacima i Tuzlankama, još jednom čestitamo današnji praznik, sa željom da nagomilane ekonomske i socijalne probleme prevaziđemo radom, razvojom, uspješnim rezultatima al i suradnjom i tolerancijom za drugo i drugačije bez kojih Tuzla ne bi bila ono što danas jeste.

Press Centar RDS-a Tuzla

Bhreporter

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.