29/03/2024 11:06

DANI HEMIJE II (FOTO)

Udruženje hemičara Tuzlanskog Kantona u saradnji sa Federalnim ministarstvom obrazovanja i nauke i Prirodno matematičkim fakultetom Univerziteta u Tuzli organizovalo je 11. septembra 2020. godine seminar pod nazivom “Učenje hemije kroz eksperimente, igru asocijacija i predmete iz svakodnevnog života”. Seminar je održan u okviru manifestacije “Dani
Hemije II” u kongresnoj sali hotela Mellain u Tuzli. Cilj ove manifestacije bio je da se kroz niz edukativnih sadržaja profesorima hemije približe načini na koji mogu uz proučavanje hemije kod učenika razvijati osjećaje uzajamnog poštovanja i povezanosti, a sve sa ciljem prevencije bilo kakvih oblika međuvršnjačkog nasilja i antipatije među njima. Samo razvoj jednog zdravog i uspješnog pojedinca vodi ka razvoju uspješnog društva u cjelini.

BHREPORTER

FOTO BLICKO

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.