29/03/2024 3:19

I danas sunčano u Bosni i Hercegovini

U Bosni i Hercegovini danas pretežno sunčano. Vjetar slab, prije podne istočnog smjera.

U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na zapad i jugozapad. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 24°C.

U subotu u našoj zemlji uglavnom umjerena naoblaka. U večernjim satima u Bosni se očekuju pljuskovi. Vjetar umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25°C.

I danas sunčano - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

U nedjelju sunčanije u Hercegovini. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23°C.

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.