29/03/2024 11:54

Kobi i Vanesa Brajant imali dogovor da ne lete helikopterom zajedno

LOS ANĐELES Supružnici kao da su nešto predosjećali

Izbjegavao zakrčen promet

Prema pisanju američkih i britanskih medija, Kobi Brajant (Kobe Bryant), koji je zajedno s kćerkom Đijanom (Gianna) i još sedam osoba izgubio život u helikopterskoj nesreći, imao je raniji dogovor sa suprugom Vanesom (Vanessa) da nikada ne lete zajedno helikopterom. Nije poznato zašto su to supružnici Brajant dogovorili, ali sama pomisao da su imali neku slutnju izaziva jezu.

Par je u braku od 2001. godine, ali prema “Peopleu”, Vanesa nije s mužem letjela helikopterom koji je Brajant koristio kako bi imao praktičnije kretanje u Los Anđelesu. Kobi je jedini koristio usluge pilota Ara Zobajana, koji je poginuo zajedno s košarkaškom zvijezdom u nedjeljnoj nesreći.

Inače, Brajant je ranije govorio o svojoj upotrebi helikoptera, rekavši da je ovim prijevozom izbjegavao promet u često zakrčenom gradu.

– Sjedio sam u vozilu i čekao u zakrčenom prometu. Morao sam smisliti način na koji bih još mogao trenirati i usredotočiti se na ono što je moj posao, ali i uštedjeti vrijeme. Tada sam se odlučio za helikopter kako bih mogao da odem i da se vratim za 15 minuta – rekao je Brajant prije dvije godine.

Izvor: Avaz.ba

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.