28/03/2024 15:26

Oblačno vrijeme, moguć poneki pljusak

U Bosni se danas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno poneki pljusak je moguć u istočnim i sjeveroistočnim područjima, rijetko u centralnim.

U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stepeni, na jugu zemlje do 17 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23, na jugu zemlje do 26 stepena.

U utorak, u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stepeni, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stepeni, na jugu zemlje do 28.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.