28/03/2024 12:00

Šokantan video: Gola plavuša skočila na policijski auto, jedva je savladali

Zgodna plavuša koja broji 40 ljeta šokirala je stanovnike i policiju španskog grada Toremolinos kada je potupno gola krenula da skače po krovu policijske patrole.

Prethodno ju je policija privela zbog kršenja mjera izolacije zbog koronavirusa i uznemiravanja komšija, ali je ubrzo puštena uz kauciju. Međutim, odmah nakon napuštanja pritvora zgodna gospođa je krenula glasno da protestuje te su policajci bili prinuđeni da je ponovo privedu.

Ali, dok su pokušavali da joj stave lisice, gospođa je izvela nesvakidašnji performans. Brže bolje je skinula sve sa sebe, a potom se popela na krov policijskog automobila i krenula da skače.

Nažalost, na kraju je morao da radi pendrek, pošto se molbama policajaca da se smiri nije odazvala. Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku.

 

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.