29/03/2024 11:58

Stakleni šator za bijeg od svakodnevnice

The Ranch Therapy idealno je mjesto za bijeg od svakodnevnice. Riječ je o mjestu za luksuzno kampiranje smještenom u centru otoka Portoriko. Glamping područje obuhvata kućicu Rancho La Terapia napravljenu u obliku šatora sa staklenim zidovima koja vam dopušta siguran boravak s pogledom na spektakularne planine.

Pogledom na spektakularne planine

U njoj se nalazi krevet za dvije osobe te natkrivena kuhinja na otvorenom sa svim potrebnim uređajima za pripremu ukusnih jela. Tu je i kupaonica na otvorenom, beskonačni bazen, ali i moderni jacuzzi za totalno opuštanje.

Na terasi se nalaze i ležaljke za upijanje sunčevih zraka, ali i predimenzionirana mreža za popodnevni drijemež. Povrh svega, na raspolaganju je i krevet za masažu i usluga profesionalnog masera.

 

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.