29/03/2024 14:52

Suzana Mančić ide u penziju: Otkrila je i čime će se sada baviti

Suzana Mančić uskoro slavi 63. rođendan, pa je tim povodom progovorila o životnim promjenama koje je čekaju.

– Sljedeće godine, po sili zakona, idem u penziju. Tek ćete da vidite kako ću da se raspišem u penzionerskim danima – rekla je Suzana u jednom TV emisiji.

Njena izjava je odmah ukazala na ideju da će poslije dvije autobiografije napisati i treću, ali i možda nešto novo, čime će nas sve izenanditi.

– Ja jesam pisac. U pokušaju, doduše, ali pisac – kazala je veselo.

Podsjećamo, dvije autobiografije koje je Suzana izdala do sada, su “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”.

– Oni koji su pročitali moje autobiografije kažu da sam sazrela kao pisac. Kada sam se već raspisala, što da ne nastavim? Sada ću pisati o porodičnim tajnama. Svaka porodica krije neku tajnu i gura je pod tepih. Želim da ispričam priču koja će na momente da bude lijepa, potresna i neće imati sretan kraj. Pisanje je kao kuhanje. Postoji osnovni recept, a od majstora zavisi koliko će jelo biti ljuto, masno i začinjeno – rekla je jednom prilikom.

(Azra.ba)

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.