28/03/2024 10:07

U Bosni i Hercegovini danas sunčano vrijeme

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguć slab pljusak kiše.

Vjetar slab u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 33 stepena.

U petak u našoj zemlji sunčano uz umjeren porast naoblake tokom dana. Tokom poslijepodneva lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, kao i ponegdje na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevna od 26 do 32, na jugu 34 stepena.

U subotu u BiH, također, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne u istočnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 18 do 24, a dnevna od 26 do 32, na jugu 35 stepeni.

Dnevni avaz

Pretplatite se na BH-Reporter

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Dobrodošli na BHReporter

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.