STOJU SUMNJIČILI ZA POKUŠAJ UBISTVA: Danima sam plakala, nisam znala kako da se odbranim od napada

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Stojanka Novaković Stoja optužena je za ubistvo. Pjevačica kaže da joj je to najtraumatičnije i najbolnije iskustvo u životu jer je ni kriva ni dužna mogla da završi u zatvoru u Njemačkoj. Ona ne zna ko joj je sve to smjestio, a ni koga je navodno ubila.

– Plakala sam kad su me optužili da sam ubila čovjeka u Njemačkoj. To je bilo, čini mi se, 2000. godine. Eto, ima 17 godina od tada, a i danas mi bude teško da se toga sjetim. Nisam znala kako da u tim momentima postupim i kako da se odbranim od napada. Bila sam potpuno nemoćna – rekla je svojevremeno Stoja.

Pjevačica je tada tek zakoračila u muzičke vode i imala je priliku da na svojoj koži osjeti zašto za estradu kažu da je “mala bara puna krokodila”.

– Bilo je to na početku moje karijere i, iskreno, nisam mogla ni da zamislim da ljudi mogu biti toliko nemilosrdni i bezdušni, da mogu toliko zla da mi nanesu. Danima sam zbog toga plakala. Pokušali su da ukaljaju moju čast a da nikome ništa nisam skrivila. To me je najviše boljelo, ali sam očvrsnula, pa me nikakve priče više ne mogu iznenaditi ni povrijediti – kazala je tada pjevačica.

EXPRESS